Så kan vi endelig præsentere det nye design på Soignon økologisk gederulle. Den er blevet SUPER flot – hvis vi selv skal sige det. Gedeosten er naturligvis den samme – men nu i ny flot indpakning.

NYHED: Den økologiske i ny indpakning

Lækker økologisk gedeost, Soignon gederulle

Soignon økologisk gederulle i den nye indpakning er allerede nu på hylderne i  dagligvarebutikkerne. Så kig efter den næste gang der står økologisk gedeost på menuen. Husk at du kan finde masser af opskrifter med gedeost her.

Læs meget mere om Soignon økologisk gederulle og alle vores andre danske Soignon produkter.

En af de vigtigste forbedringer på den nye emballage er, at det europæiske ØKOLOGI-mærke er blevet mere tydeligt. Det er vigtigt Læs mere

Squashtærte med gedeost og citron

NY LÆKKER OPSKRIFT

Så har Julie Karla igen tryllet! Denne gang er det en lækker squashtærte med bund af butterdej, gedeost, citron og rosmarin. Den anerkendte blogger Julie Karla bruger stort set kun økologiske varer, så hun har naturligvis brugt Soignon økologisk gederulle i denne squashtærte-opskrift.

Her på gedeosten.dk har vi tidligere annonceret vores nye blogger-samarbejde med hele 2 meget dygtige mad-kunstnere.

 

I denne uge er det Julie Karlas tur og hun har kastet sig over lækre madtærter. Find flere tærter med gedeost her.

Resultatet er blevet lige så godt, som vi håbede og forventede. Citron og rosmarin Læs mere

Salat med bær, gedeost og grillede nektariner

Ny farve-rig salat med gedeost

Som tidligere annonceret, har vi lavet en aftale med 2 meget dygtige madbloggere. De er begge pjattede med Soignon gedeost, så de har begge haft meget let ved at finde på nye idéer til opskrifter med gedeost.

I denne uge kan vi med stolthed præsentere en meget lækker, indbydende og farvestrålende salat med bær og gedeost. Maria Vestergaard, der står bag den succesfulde blog af samme navn, er nemlig (ENDELIG – fordi vi har været så spændte) klar til at afsløre nye tryllerier med Soignon gederulle.

Det er blevet til denne lækkerbisken af en salat med bær, gedeost og grillede nektariner.

 

De let syrlige hindbær og de søde grillede nektariner passer perfekt til Soignon gederulle. Derudover er der tilsat Læs mere

NYHED: Blogger-samarbejde

De kommende måneder vil der komme en masse nye lækre opskrifter med gedeost.

På gedeosten.dk har vi nemlig etableret et samarbejde med hele 2 fantastisk dygtige madbloggere. Kan du kende dem?

Blogger-samarbejde om gedeost, Julie

Blogger-samarbejde med gedeost, Maria

Hvis ikke, kan vi afsløre at det drejer sig om Læs mere

Ny opskrift med gedefriskost

Kender du squash-spaghetti? Sikkert – men kender du så også en spaghetti-squash?

Mere om førstnævnte nedenfor i en lækker og mættende salat med bl.a. gedefriskost og quinoa.

Salat med gedefriskost og squash-spaghetti

Men inden squash-spaghetti – så lige lidt om spaghetti-squash. Redaktøren stiftede bekendtskab med denne grøntsag/frugt igår for første gang. Den er sjov. En spaghetti-squash ligner lidt en honningmelon, men det finurlige er, at den kan strimles, så ‘kødet’ ligner spaghetti.

Halvér den, fjern kernerne og bag den i ovnen i 35-40 min. Derefter kan man trevle fyldet med en gaffel. Vupti – det er smart. En squash-spaghetti er fersk i smagen, så lidt salt klæder den. Igår var den serveret med  Læs mere

Gedeosten.dk er nu også på Facebook. ‘Like’ siden og få nyheder direkte i dit feed.

Det har hele tiden være planen, at Facebook på sigt skulle supplere hjemmesiden. Nu er Facebook-siden etableret. Besøg vores nye side: Facebook.com/gedeosten.dk/

Her vil der komme konkurrencer, anbefalinger, nyheder, appetizers til vores blogindlæg på Gedeosten.dk og meget meget andet.

På billedet herover ses det nye coverbillede på Facebook. Til venstre Hvid pizza med gedeost og honning og til højre Tærte med gedeost og spinat. Det er to af de opskrifter Læs mere

Denne lækre butterdejssnack med gedeost og karamelliserede løg er oplagt som en lille tapas-ret. Den passer også perfekt som en lille forret, evt. med en let salat som tilbehør.

Disse butterdejssnacks er faktisk ret nemme at lave, men alligevel har vi valgt at lave en lille video, der illustrerer hele opskriften. Se med herunder:

Karamelliserede løg kan lynsteges, som her, ved hjælp af sukker. Men hvis du har god tid, kan du skrue lidt ned for blusset Læs mere

Det er vist på tide at vi bringer gedeost og brød endnu tættere. Gedeost som pålæg på brød er jo super lækkert. Men hvad med gedeost ovenpå brødet – altså bagt ovenpå brødet?

Det er sjovt nok også gedialt!

Dette brød med gedeost og oliven er et fremragende madbrød. Eksempelvis som tilbehør til en sommer-grill-menu eller til tapas. Prøv det, hvis du ønsker et brød med lidt mere kant.

Brød med gedeost og oliven.

Bemærk at det ikke er en traditionel brød-opskrift, men Læs mere

Så introducerer vi igen en nyhed her på bloggen:

VIDEO-OPSKRIFTER

Prøv denne lækre opskrift på squash i ovn med gedeost og crumble. Videoopskrifter er gedialt! Det er helt sikkert fremtiden og derfor også et format, som vi vil bruge mere fremover.

Første opskrift med gedeost bliver denne med squash i ovn og crumble. Squash og gedeost komplimenterer hinanden utrolig godt. Se med i videoen hvordan man laver denne lækre garniture. Retten kan også fungere som en tapasret. Gedeost er lækkert som tilbehør til stort set alle retter.

Under videoen findes ingredienser, mængder og fremgangsmåde.

Find opskriften på Læs mere

Salade Chevre Chaud med bagte vindruer

Prøv en Chevre Chaud

‘Vi er meget glade for at præsentere denne uges opskrift; Salade Chevre Chaud (salat med gedeost), som er blevet til i samarbejde med Julie Karla.

Den anerkendte blogger Julie Karla er stor fan af Soignon økologisk gederulle. Hun var derfor meget hurtig til at sige JA til at udvikle en ny opskrift på Salade Chevre Chaud.

Til denne klassiske franske salat med gedeost har Julie Karla bibeholdt de klassiske elementer. Derudover har hun tilføjet lækre bagte vindruer. Det ligner en ny-klassiker!

 

Som det fremgår af opskriften nedenfor, skal der beregnes 3 stykker brød med gedeost Læs mere