’Jeg elsker gedeost’ er et af vores yndlingsudsagn! Uden tvivl en holdning, som vi deler til fulde!

Og – der er heldigvis mange andre der har det på samme måde. Gedeost er lækkert, og der er uendeligt mange muligheder for at bruge det i madlavning. Der er masser af opskrifter med både gederullen (den modnede gedeost) og gedefriskost. Tjek vores opskrifstindex, hvis du mangler inspiration.

Alle os der elsker gedeost – Top 10

Nedenfor har vi samlet en liste af madbloggere, der har lavet lækre opskrifter med gedeost, og som ifølge eget udsagn ’elsker gedeost’.

På denne liste er der kun blevet plads til 10, men der er mange flere. Listen består af mange kendinge, men også et par, for redaktøren i hvert fald, ukendte navne. Lad os kigge lidt nærmere på nogen af dem.

Først må vi nævne Julie Karla. Julie udvikler i øjeblikket nye opskrifter til gedeosten.dk. Hun står allerede bag 8 opskrifter, som hun har skabt i samarbejde med os. Se samlingen her.

På hendes blog er der masser af andre opskrifter med gedeost. Hun laver super kreativ og god mad og tager fine billeder. Det er selvfølgelig derfor at vi har valgt at samarbejde med hende. Vi glæder os til at se Julie’s fremtidige lækkerier med gedeost.

Gedeost på salat. Utilberedt til venstre i ‘salat med gedeost og grillede nektariner’, og bagt på brød til højre i ‘Salade Chevre Chaud med bagte vindruer’.

Derudover tæller listen Maria Vestergård. Maria har ligeledes kreeret opskrifter til gedeosten.dk, bl.a. salaten ovenfor med grillede nektariner. Indtil videre er det blevet til 3 lækre retter. Du kan se de opskrifter med gedeost, som er skabt af Maria Vestergaard her. Måske kommer der flere i fremtiden…

Vi kan heller ikke komme uden om Valdemarsro, Danmarks pt. største madblogger. Ann-Christine der står bag, elsker også gedeost. Og besøgstallene lyver naturligvis ikke. Hun er bare så dygtig.

Samtidig er hun en god formidler på video. Tjek hendes Youtube-kanal ud lige her. Der er virkelig også nogle fine opskrifter med gedeost på Valdemarsro, som du kan dykke ned i.

Hvis man googler ’jeg elsker gedeost’ finder man Twin Food i toppen. [OPDATERET] På tredjepladsen lige efter denne blogpost. Tvillingerne Laura og Christine har masser af lækre opskrifter med gedeost, især gratineret gedeost, som de især er vilde med. 10 sidst vi tjekkede. Og dermed er vi klar til at præsentere listen. 😊


10 bloggere der elsker gedeost

  1. Julie Karla
  2. Maria Vestergaard
  3. Valdemarsro
  4. Twin Food
  5. Julie Bruun
  6. Marie Melchior*
  7. Copenhagen Daily
  8. Kitchen By Eve
  9. Lines Sølvske
  10. Valbylille

BONUS – “Vi elsker gedeost”

*: Marie Melchior må simpelthen elske gedeost. Hun skriver det ikke direkte, men hun har over 20 opskrifter med gedeost på sin meget fine blog. Så hvis man er vild med gedeost, er Marie Melchior den næstbedste kilde i DK, lige efter gedeosten.dk 😊

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.