Bruschetta med gedeost, honning og sweet potato

Bruschetta med gedeost og sweet potato, granatæble og hasselnødder

Den lækre opskrift på bruschetta med gedeost og honning-ristede sweet potato

  • TIDSFORBRUG

    Måltidstype: Forret, snack

    Bagetid: 5 min

    Personer: 4

    Tilberedning: 20 min

    Sværhedsgrad: Let

  • INGREDIENSER

    • 200 g Soignon friskost naturel (150 g i én convenience-pakke)
    • 8 skiver fuldkornsbrød
    • 1-2 sweet potato (sød kartoffel)
    • 20 g smør
    • 4 spiseskefulde + 4 teskefulde honning
    • 1 håndfuld rucolasalat
    • 30 g hasselnødder
    • 30 gram granatæblekerner
    • Salt
    • Friskkværnet peber
  • FREMGANGSMÅDE

    Når du laver disse lækre bruschetta med gedeost og honning skal du allerførst knuse hasselnødderne groft med en kniv. Rist dem derefter kortvarigt på en varm pande. De må ikke tage farve, så de skal vendes ofte. Hæld hasselnødderne i en lille skål og sæt den til side.

    Forvarm evt. ovnen til 175 °C (varmluft)

    Skru ned for panden og tilsæt smørret. Skræl din ’sweet potato’ og skær den i små tern og hæld dem på panden. Lad kartoffelternene stege 7-10 min på panden. Krydr med salt og peber og tilsæt de 4 spiseskefulde honning. Tag panden af varmen og lad kartoffelternene afkøle let. De skal være delvist møre, men ikke smattede.

    Skyl rucolasalaten og udtag kernerne fra granatæblet. Et trick er at udtage kernerne under vand, så de ikke sprøjter.

    Rist 8 skiver fuldkornsbrød på brødristeren eller evt. i ovnen, hvis alle 8 skiver skal være varme samtidigt.

    Hvis man skal være tro mod bruschetta fra Italien, skal brødet herefter gnides med et fed hvidløg og stænkes med lidt extra jomfru olivenolie.

    Placér lidt rucolasalat på de 8 skiver brød og fordel derefter sweet potato i tern på brødene.

    Tag en skive Soignon gedefriskost naturel og placér én på hver.

    Stænk derefter med de 4 teskefulde honning og anret med de ristede hasselnødder og granatæblekerner.

    Servér dine bruschetta med gedeost og honning-marinerede sweet potato mens de er lune.

    Gedialt – Bon Appetit!

    #elskergedeost #Soignon #gedeost

  • TIDSFORBRUG

    Måltidstype: Forret, snack

    Bagetid: 5 min

    Personer: 4

    Tilberedning: 20 min

    Sværhedsgrad: Let

  • INGREDIENSER

    • 200 g Soignon friskost naturel (150 g i én convenience-pakke)
    • 8 skiver fuldkornsbrød
    • 1-2 sweet potato (sød kartoffel)
    • 20 g smør
    • 4 spiseskefulde + 4 teskefulde honning
    • 1 håndfuld rucolasalat
    • 30 g hasselnødder
    • 30 gram granatæblekerner
    • Salt
    • Friskkværnet peber
  • FREMGANGSMÅDE

    Når du laver disse lækre bruschetta med gedeost og honning skal du allerførst knuse hasselnødderne groft med en kniv. Rist dem derefter kortvarigt på en varm pande. De må ikke tage farve, så de skal vendes ofte. Hæld hasselnødderne i en lille skål og sæt den til side.

    Forvarm evt. ovnen til 175 °C (varmluft)

    Skru ned for panden og tilsæt smørret. Skræl din ’sweet potato’ og skær den i små tern og hæld dem på panden. Lad kartoffelternene stege 7-10 min på panden. Krydr med salt og peber og tilsæt de 4 spiseskefulde honning. Tag panden af varmen og lad kartoffelternene afkøle let. De skal være delvist møre, men ikke smattede.

    Skyl rucolasalaten og udtag kernerne fra granatæblet. Et trick er at udtage kernerne under vand, så de ikke sprøjter.

    Rist 8 skiver fuldkornsbrød på brødristeren eller evt. i ovnen, hvis alle 8 skiver skal være varme samtidigt.

    Hvis man skal være tro mod bruschetta fra Italien, skal brødet herefter gnides med et fed hvidløg og stænkes med lidt extra jomfru olivenolie.

    Placér lidt rucolasalat på de 8 skiver brød og fordel derefter sweet potato i tern på brødene.

    Tag en skive Soignon gedefriskost naturel og placér én på hver.

    Stænk derefter med de 4 teskefulde honning og anret med de ristede hasselnødder og granatæblekerner.

    Servér dine bruschetta med gedeost og honning-marinerede sweet potato mens de er lune.

    Gedialt – Bon Appetit!

    #elskergedeost #Soignon #gedeost

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.