PORTOBELLO OG KANTARELLER
Svampesæsonen er på sit højeste her i efteråret. Hvis man går en tur i skoven, spirrer svampene op alle steder. Nogle kan man spise mens andre er giftige. Hvis man ikke har svampe-kendskab og selv kan plukke dem, må man ‘nøjes’ med at købe de spiselige svampe i dagligvarebutikkerne 😉
Svampene skal nydes til overmål, mens de er i sæson. Derfor byder vi i denne uge på disse indbydende bruschetta med hvidløg, svampe og gedeost a la Maria Vestergaard.
Til venstre med lækre kantareller og til højre med portobello-svampe. Man kan finde kantareller i naturen eller købe dem, mens de store lækre portobello-svampe skal købes i dagligevarebutikkerne.
Bruschetta er altid lækkert som en lille snack, som appetizer, til tapas eller som forret med en let grøn salat. Disse bruschetta med hvidløg, svampe og gedeost passer perfekt i alle disse sammenhænge.
Som nævnt ovenfor, er det bloggeren Maria Vestergaard der står bag. Marias variation af bruschetta er 3. opskrift i rækken med Soignon gederulle. Hun står også bag Lire la suite