Så kan vi endelig præsentere det nye design på Soignon økologisk gederulle. Den er blevet SUPER flot – hvis vi selv skal sige det. Gedeosten er naturligvis den samme – men nu i ny flot indpakning.

NYHED: Den økologiske i ny indpakning

Lækker økologisk gedeost, Soignon gederulle

Soignon økologisk gederulle i den nye indpakning er allerede nu på hylderne i  dagligvarebutikkerne. Så kig efter den næste gang der står økologisk gedeost på menuen. Husk at du kan finde masser af opskrifter med gedeost her.

Læs meget mere om Soignon økologisk gederulle og alle vores andre danske Soignon produkter.

En af de vigtigste forbedringer på den nye emballage er, at det europæiske ØKOLOGI-mærke er blevet mere tydeligt. Det er vigtigt  for os, at det fremgår på forsiden af produktet, at der er tale om økologi. Så de forbrugere der foretrækker økologi, nemt kan kende forskel mellem den konventionelle gederulle og den økologiske variant.

NYT DESIGN

Soignon økologisk gederulle

Tidligere på sommeren lancerede Soignon et nyt logo. Hos Soignon er vi meget stolte af vores lange historie. Vi har nemlig mere end 120 års erfaring i produktion af gedeost. Hos Soignon har vi produceret gedeost siden 1895. Det fremgår nu på det nye flotte logo.

Det første produkt der fik ny emballage var Soignon Sainte Maure Sélection. De var i dagligvarebutikkerne i uge 26. Læs mere om den nyhed. Soignon’s andre danske produkter kommer i løbet af efteråret og vinteren alle i ny indpakning. Glæd jer til de nye flotte produkter, med den samme gode smag.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.