NYHED: Blogger-samarbejde
De kommende måneder vil der komme en masse nye lækre opskrifter med gedeost.
På gedeosten.dk har vi nemlig etableret et samarbejde med hele 2 fantastisk dygtige madbloggere. Kan du kende dem?
Hvis ikke, kan vi afsløre at det drejer sig om Julie Karla og Maria Vestergård.
Julie Karla
Julie Karla har allerede lavet sin første opskrift, som vi delte for nogle uger siden. Den lækre og klassiske Chevre Chaud, med et lille Julie Karla-twist i form af bagte vindruer.
Julie Karla er næsten 100 % økologisk i sin madlavning, så hun vil naturligvis lave opskrifter med vores lækre Soignon økologiske gederulle. Glæd jer!
Julie Karla elsker gedeost, og hun har mange opskrifter på bloggen med gedeost. Du kan finde alle Julie Karlas opskrifter med gederullen her.
Der kommer yderligere 2 opskrifter med gedeost med et Julie Karla-twist.
Maria Vestergård
Derudover er vi også meget stolte over at kunne løfte sløret for et ny-etableret samarbejde med Maria Vestergård, som driver bloggen af samme navn.
Maria Vestergård laver simpelthen så mange lækre retter, og hun er også pjattet med gedeost. I forvejen har Maria eksempelvis en gedeost-opskrift på en lækker kyllingetærte.
Derudover har hun altså sagt ‘JA’ til at skabe 3 nye opskrifter med gedeost, nærmere bestemt Soignon gederulle. Det er vi meget meget glade for.
Masser af ny inspiration til madlavning med gedeost
Uden at sige for meget kommer der bl.a. pizza, tærte og tapas-retter på menuen.
Vi glæder os super meget til at præsentere alle de nye opskrifter i løbet af de næste par måneder med begge disse fantastiske mad-kreatører.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!