Denne bagel med fyld af serrano-skinke, karamelliserede løg og Soignon gederulle er en herlig frokostret.
Her i den nemme variant, hvor bagelen er købt. Men udviklingen af en bagel-opskrift er bestemt på blokken.
Det er et dejligt stykke bagværk sådan en bagel. Og så er der noget komisk over at droppe sådan en hævet dej-ring ned i kogende vand og siden ende ud med en fin bagel.
Fyldet består udover en god serrano og gedeost af karamelliserede løg. Vi har brugt honning og smør, og ladet løgene karamellisere langsomt på lav varme.
Desuden tilsættes ristede pinjekerner, fine strimler soltørret tomat og salat.
En bagel fortjener også smørelse/dressing. Denne bagel er smurt med smøreost. Hvis man vil give den en ekstra snert af gedeost, kan man med fordel benytte smørbar gedeost. Vi har både en Soignon smøreost naturel og en Soignon smøreost med hvidløg og urter, som passer godt til.
En bagel er mest af alt ’bare’ en sandwich. Men som denne bagel-opskrift forhåbentlig også illustrerer Læs mere