I denne uge skal vi kigge nærmere på bloggernes bedste opskrifter på små lækre tapas-retter med gedeost.
Mange af disse retter er små hapsere, som derfor passer godt til små anretninger. Både som tapas, men også som en lille pre-dinner snack, en forret, på et buffet-bord eller som tilbehør til en hovedret.
Mulighederne er ubegrænsede med gedeost 😊
Hvis du er vild med små lækre retter med gedeost, er der naturligvis masser af inspiration at hente her hos os. Find opskrifterne i kategorien tapas med gedeost.
Find også en alfabetisk inddeling af alle vores opskrifter med gedeost.
Dette er faktisk 4. afsnit i vores lille føljeton om ’Bloggernes bedste’.
Vi har tidligere kigget på bloggernes bedste opskrifter i kategorierne ’Salater med gedeost’, ’Tærter med gedeost’ og ’Bruschetta med gedeost’.
Denne Top 5 med små tapasretter gemmer på både gamle og nye bekendte.
Vores nylige samarbejdspartner Anna Bartels har lavet én af tapas-retterne.
Julie Karla som efterhånden har udviklet hele 17 opskrifter med Soignon økologisk gederulle til os, står for to lækre kreationer på listen. Julie har eksempelvis lavet disse 3 lækre tapas-herligheder herunder.
Sidst med ikke mindst er Marie Melchior på banen med de sidste to i vores top 5.
Marie Melchior optræder på flere af de andre lister med ’Bloggernes bedste opskrifter’. Marie Melchior er vild med gedeost og har masser af spændende opskrifter på sin blog af sammen navn.
Ikke mere snak – her er listen. Velbekomme!
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!