Denne lækre butterdejssnack med gedeost og karamelliserede løg er oplagt som en lille tapas-ret. Den passer også perfekt som en lille forret, evt. med en let salat som tilbehør.

Disse butterdejssnacks er faktisk ret nemme at lave, men alligevel har vi valgt at lave en lille video, der illustrerer hele opskriften. Se med herunder:

Karamelliserede løg kan lynsteges, som her, ved hjælp af sukker. Men hvis du har god tid, kan du skrue lidt ned for blusset og lade løgene karamellisere af sig selv. Så kan du droppe sukkeret i opskriften. Det tager tid (30 – 45 min), men det bliver også tilsvarende lækkert. Tilsæt derefter rødvinen og lad det simre indtil væden er væk.

Er du tosset med butterdejssnacks – så er denne her en ‘must-try’!

Find opskriften på Butterdejssnacks med gedeost og karamelliserede løg lige her:

 

TIDSFORBRUG

Måltidstype: Snack/garniture

Bagetid: 25 min.

Personer: 3

Tilberedning: 20 min.

Sværhedsgrad: Let

 

INGREDIENSER

 

FREMGANGSMÅDE

Forvarm ovnen til 180 °C (normal ovn).

Skær de 3 løg ud i halve ringe og steg dem på en varm pande med en dråbe olivenolie.

Tilsæt derefter sukker, salt, peber, timian og rødvin. Lad det stå og simre nogle minutter til løgene begynder at karamellisere let.

Rul butterdejen ud og udstik 6 cirkler med et glas. Placér de runde butterdejsplader på bagepapir på en bageplade, eller som i videoen direkte på en smurt bageplade.

Læg en skefuld af de karamelliserede løg midt på butterdejscirklerne.

Placér en skive Soignon gedefriskost naturel ovenpå løgene.

Pensl kanten med et sammenpisket æg.

Bag butterdejssnacks med gedeost og karamelliserede løg i 25 min.

Butterdejssnacks med gedeost

Drys med timian og servér butterdejssnacksene varme!

Gedialt – Bon Appetit!

#gedeostendk #Soignon #gedeost #elskergedeost

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.