En undervurderet klassiker, som vi mener fortjener en renæssance, er løgsuppe. Fransk, smagful, budgetvenlig og optimal til efteråret, hvor varme supper igen vinder indpas på middagsbordet.
Med endnu en fransk tilføjelse i form af Soignon økologisk gederulle på det tilhørende ostebrød, giver vi denne fransk løgsuppe-opskrift et lille twist.
Traditionelt set serveres fransk løgsuppe med et ’låg’ bestående af ostegratineret brød. I vores version har vi valgt at placere gedeost-bruschettaen som en elegant sidevogn. Så kan man jo selv styre, hvor meget man efterfølgende vil lade ostebrødet sejle.
Fransk løgsuppe med ostebrød kan både fungere som forret eller som hovedret. Selvom denne franske løgsuppe ikke er af den stavblendede type (som eksempelvis en kartoffel-porre suppe), er den ret fyldig. Så den kan godt fungere som hovedret.
Det er igen Julie Karla, der har været i køkkenet. Julie bruger gerne økologiske råvarer og således også i denne franske løgsuppe med ostebrød. Opskriften er som altid smagfuld og samtidig en fryd for øjet.
Løg er lidt af en universal-grøntsag. Den kan bruges i et utal af retter. Men sjældent er løg i fokus i samme grad som i den franske løgsuppe. Opskriften består udover løg af Read more