Så introducerer vi igen en nyhed her på bloggen:

VIDEO-OPSKRIFTER

Prøv denne lækre opskrift på squash i ovn med gedeost og crumble. Videoopskrifter er gedialt! Det er helt sikkert fremtiden og derfor også et format, som vi vil bruge mere fremover.

Første opskrift med gedeost bliver denne med squash i ovn og crumble. Squash og gedeost komplimenterer hinanden utrolig godt. Se med i videoen hvordan man laver denne lækre garniture. Retten kan også fungere som en tapasret. Gedeost er lækkert som tilbehør til stort set alle retter.

Under videoen findes ingredienser, mængder og fremgangsmåde.

Find opskriften på squash i ovn med gedeost og crumble lige her:

 

TIDSFORBRUG

Måltidstype: Snack/garniture

Bagetid: 10 – 15 min.

Personer: 4

Tilberedning: 15 min.

Sværhedsgrad: Let

 

INGREDIENSER

  • 150 g Soignon gederulle
  • Extra jomfru olivenolie
  • 2 squash/courgetter
  • Salt og peber
  • 40 g mel
  • 70 g brødkrummer (daggamle brødrester)/rasp
  • 50 g smør (blødt eller skåret i tern)

 

FREMGANGSMÅDE

Forvarm ovnen til 210 ° C (normal ovn).

Skær de 2 squash i skiver og steg dem med en dråbe olivenolie på en pande. De skal kun steges kort, da de ikke må blive for smattede. Smag til med salt og peber og sæt dem til side.

Bland mel og brødkrummerne/raspen og en knivspids salt i en skål. Tilsæt smørret og ælt det sammen med hænderne indtil det ligner ensartet smulder.

Skær 150 gram af en Soignon gederulle i skiver og del derefter i kvarte.

I bunden af små ovnfaste skåle placeres et lag pandestegte squash og derefter tern af Soignon gedeost. Gentag med endnu et lag og dæk til sidst med brødsmulderet.

Squash i ovnen med gedeost og crumble skal bages i 10-15 minutter.

Gedialt – Bon Appetit!

#gedeost #Soignon #gedeostendk

0 réponses

Laisser un commentaire

Participez-vous à la discussion?
N'hésitez pas à contribuer!

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.