Tærte med gedeost og spinat

Tærte med gedeost og spinat
  • TIDSFORBRUG

    Måltidstype: Hovedret – frokostret

    Bagetid: 8 + 25 min.

    Personer: 4

    Tilberedning: 20 min.

    Sværhedsgrad: Let

  • INGREDIENSER

    Tærtebund

    • 100 g. smør/margarine
    • 2 spsk. vand
    • 0,5 tsk. salt
    • 2 dl. hvedemel
    • 1 dl. grahamsmel

    Fyld

    • 150 g. Soignon gederulle
    • 3 æg
    • 200 g. hakkede friske spinatblade
    • 2 dl. madlavningsfløde
    • 1 spsk. frisk koriander
    • salt
    • peber
  • FREMGANGSMÅDE

    Tærtebund

    Tænd ovnen på 175 °C (varmluft) og smør et tærtefad på 24 cm i diameter med lidt olie.

    Skær smør i mindre firkanter og hæld alle ingredienserne til tærtedejen i en skål. Ælt det hele sammen. (En tærtedej skal ikke overæltes, men kun æltes, til den hænger sammen. Opbevar den evt. på køl i minimum 30 min. Så er den nemmere at rulle ud.)

    Rul dejen ud i en cirkel (30 cm. I diameter) og placer den i tærtefadet. Du kan evt. rulle tærtebunden op på kagerullen og derefter rulle den af igen hen over tærteformen. Juster den, så kanterne bliver pæne og ensartede.

    Stik 8-10 huller med en gaffel og forbag tærtebunden i 8-10 min.

    Fyld

    Pisk de 3 æg let sammen med en gaffel i en skål. Tilsæt fløde, salt og peber.

    Skyl og hak spinatbladene og den friske koriander. Tilsæt det til æggeblandingen og hæld det hele på den forbagte tærtebund.

    Skær 8 skiver af Soignon gederulle og fordel dem på fyldet.

    Bag tærten i ovnen i ca. 25 min eller til den er færdigbagt.

    Server tærten varm med en god grøn salat til.

    Gedialt – Bon Appetit!

    #elskergedeost #Soignon #gedeost

  • TIDSFORBRUG

    Måltidstype: Hovedret – frokostret

    Bagetid: 8 + 25 min.

    Personer: 4

    Tilberedning: 20 min.

    Sværhedsgrad: Let

  • INGREDIENSER

    Tærtebund

    • 100 g. smør/margarine
    • 2 spsk. vand
    • 0,5 tsk. salt
    • 2 dl. hvedemel
    • 1 dl. grahamsmel

    Fyld

    • 150 g. Soignon gederulle
    • 3 æg
    • 200 g. hakkede friske spinatblade
    • 2 dl. madlavningsfløde
    • 1 spsk. frisk koriander
    • salt
    • peber
  • FREMGANGSMÅDE

    Tærtebund

    Tænd ovnen på 175 °C (varmluft) og smør et tærtefad på 24 cm i diameter med lidt olie.

    Skær smør i mindre firkanter og hæld alle ingredienserne til tærtedejen i en skål. Ælt det hele sammen. (En tærtedej skal ikke overæltes, men kun æltes, til den hænger sammen. Opbevar den evt. på køl i minimum 30 min. Så er den nemmere at rulle ud.)

    Rul dejen ud i en cirkel (30 cm. I diameter) og placer den i tærtefadet. Du kan evt. rulle tærtebunden op på kagerullen og derefter rulle den af igen hen over tærteformen. Juster den, så kanterne bliver pæne og ensartede.

    Stik 8-10 huller med en gaffel og forbag tærtebunden i 8-10 min.

    Fyld

    Pisk de 3 æg let sammen med en gaffel i en skål. Tilsæt fløde, salt og peber.

    Skyl og hak spinatbladene og den friske koriander. Tilsæt det til æggeblandingen og hæld det hele på den forbagte tærtebund.

    Skær 8 skiver af Soignon gederulle og fordel dem på fyldet.

    Bag tærten i ovnen i ca. 25 min eller til den er færdigbagt.

    Server tærten varm med en god grøn salat til.

    Gedialt – Bon Appetit!

    #elskergedeost #Soignon #gedeost

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.