Bruschetta med gedeost og vinaigrette

Bruschetta med gedeost og vinaigrette
  • TIDSFORBRUG

    Måltidstype: Snack, forret

    Bagetid: 5 + 7 = 12 min.

    Personer: 4

    Tilberedning: 10 min.

    Sværhedsgrad: Let

  • INGREDIENSER

    • 180 g Soignon gederulle
    • 4 skiver fuldkornsbrød
    • 1 fed hvidløg
    • 1 tsk. æblecidereddike
    • 2 spsk hasselnøddeolie
    • 1 tsk sennep
    • 4 cherrytomater
    • 12-16 grønne druer
    • Salt og peber
  • FREMGANGSMÅDE

    Forvarm ovnen på 200 °C (varmluft).

    Det her er den helt simple bruschetta, med gedeosten i fokus på godt brød og lidt grønt på siden.

    Rør din vinaigrette sammen ved at blande æblecidereddike, hasselnøddeolie og sennep. Smag til indtil du har den rette balance i smagen. Tilsæt evt. en knivspids sukker.

    Skær 4 skiver god fuldkornsbrød og rist dem kort i ovnen i 5 min.

    Afhind hvidløget og halver det. Gnid de 4 brødskiver med hvidløg og dryp derefter skiverne med extra jomfru olivenolie.

    Skær 8 skiver af Soignon gederulle og placer 2 på hver skive ristet brød.

    Bag dem i ovnen i yderligere 7 min.

    Skyl cherrytomater og vindruer.

    Server de lækre bruschettaer med gedeost med lidt vinaigrette ovenpå og druer og cherrytomater som pynt.

    Gedialt – Bon Appetit!

    #elskergedeost #Soignon #gedeost

  • TIDSFORBRUG

    Måltidstype: Snack, forret

    Bagetid: 5 + 7 = 12 min.

    Personer: 4

    Tilberedning: 10 min.

    Sværhedsgrad: Let

  • INGREDIENSER

    • 180 g Soignon gederulle
    • 4 skiver fuldkornsbrød
    • 1 fed hvidløg
    • 1 tsk. æblecidereddike
    • 2 spsk hasselnøddeolie
    • 1 tsk sennep
    • 4 cherrytomater
    • 12-16 grønne druer
    • Salt og peber
  • FREMGANGSMÅDE

    Forvarm ovnen på 200 °C (varmluft).

    Det her er den helt simple bruschetta, med gedeosten i fokus på godt brød og lidt grønt på siden.

    Rør din vinaigrette sammen ved at blande æblecidereddike, hasselnøddeolie og sennep. Smag til indtil du har den rette balance i smagen. Tilsæt evt. en knivspids sukker.

    Skær 4 skiver god fuldkornsbrød og rist dem kort i ovnen i 5 min.

    Afhind hvidløget og halver det. Gnid de 4 brødskiver med hvidløg og dryp derefter skiverne med extra jomfru olivenolie.

    Skær 8 skiver af Soignon gederulle og placer 2 på hver skive ristet brød.

    Bag dem i ovnen i yderligere 7 min.

    Skyl cherrytomater og vindruer.

    Server de lækre bruschettaer med gedeost med lidt vinaigrette ovenpå og druer og cherrytomater som pynt.

    Gedialt – Bon Appetit!

    #elskergedeost #Soignon #gedeost

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.