Bruschetta med gedeost og vinaigrette
TIDSFORBRUG
Måltidstype: Snack, forret
Bagetid: 5 + 7 = 12 min.
Personer: 4
Tilberedning: 10 min.
Sværhedsgrad: Let
INGREDIENSER
- 180 g Soignon gederulle
- 4 skiver fuldkornsbrød
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. æblecidereddike
- 2 spsk hasselnøddeolie
- 1 tsk sennep
- 4 cherrytomater
- 12-16 grønne druer
- Salt og peber
FREMGANGSMÅDE
Forvarm ovnen på 200 °C (varmluft).
Det her er den helt simple bruschetta, med gedeosten i fokus på godt brød og lidt grønt på siden.
Rør din vinaigrette sammen ved at blande æblecidereddike, hasselnøddeolie og sennep. Smag til indtil du har den rette balance i smagen. Tilsæt evt. en knivspids sukker.
Skær 4 skiver god fuldkornsbrød og rist dem kort i ovnen i 5 min.
Afhind hvidløget og halver det. Gnid de 4 brødskiver med hvidløg og dryp derefter skiverne med extra jomfru olivenolie.
Skær 8 skiver af Soignon gederulle og placer 2 på hver skive ristet brød.
Bag dem i ovnen i yderligere 7 min.
Skyl cherrytomater og vindruer.
Server de lækre bruschettaer med gedeost med lidt vinaigrette ovenpå og druer og cherrytomater som pynt.
Gedialt – Bon Appetit!
#elskergedeost #Soignon #gedeost
TIDSFORBRUG
Måltidstype: Snack, forret
Bagetid: 5 + 7 = 12 min.
Personer: 4
Tilberedning: 10 min.
Sværhedsgrad: Let
INGREDIENSER
- 180 g Soignon gederulle
- 4 skiver fuldkornsbrød
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. æblecidereddike
- 2 spsk hasselnøddeolie
- 1 tsk sennep
- 4 cherrytomater
- 12-16 grønne druer
- Salt og peber
FREMGANGSMÅDE
Forvarm ovnen på 200 °C (varmluft).
Det her er den helt simple bruschetta, med gedeosten i fokus på godt brød og lidt grønt på siden.
Rør din vinaigrette sammen ved at blande æblecidereddike, hasselnøddeolie og sennep. Smag til indtil du har den rette balance i smagen. Tilsæt evt. en knivspids sukker.
Skær 4 skiver god fuldkornsbrød og rist dem kort i ovnen i 5 min.
Afhind hvidløget og halver det. Gnid de 4 brødskiver med hvidløg og dryp derefter skiverne med extra jomfru olivenolie.
Skær 8 skiver af Soignon gederulle og placer 2 på hver skive ristet brød.
Bag dem i ovnen i yderligere 7 min.
Skyl cherrytomater og vindruer.
Server de lækre bruschettaer med gedeost med lidt vinaigrette ovenpå og druer og cherrytomater som pynt.
Gedialt – Bon Appetit!
#elskergedeost #Soignon #gedeost
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!