Pizza med broccolibund og gedeost
TIDSFORBRUG
Måltidstype: Forret, frokostret
Bagetid: 10 + 10 = 20 min.
Personer: 4
Tilberedning: 20 min.
Sværhedsgrad: Let
INGREDIENSER
Pizzabund
- 300 g broccoli (alternativt blomkål)
- 1 æg
- 30 g revet parmesanost
- 30 g revet Gruyère eller Emmentaler ost
- salt og peber
Fyld
- 180 g Soignon økologisk gedeost
- 4 spsk basilikumpesto
- ½ squash
- 6-8 soltørrede tomater (dræn dem godt, hvis de ligger i olie)
- extra jomfru olivenolie
- En lille håndfuld rucola
FREMGANGSMÅDE
Forvarm ovnen til 220 °C (varmluft).
Forbered først den vegetariske ’pizzabund´.
Et lille trick er at skære dit broccoli ud i stykker og riste det på en meget varm pande. På den måde trækker du vand ud, og opnår en sprødere ’pizzabund’. Pas på at det ikke bliver sort. Bliv ved komfuret.
Put broccoli i en food-processor og hak det meget fint. Alternativt kan du skære det på mandolinjern eller hakke det meget fint med en kniv.
Bland den finthakkede broccoli med æg, parmesanost, Gruyére (Emmentaler), salt og peber.
Lad ’dejen’ stå og trække i 10 min. Bred den derefter ud på en hel bageplade med bagepapir med fingrene. Hvis du vil have runde pizzaer, kan du fordele dejen på to plader.
Bag bunden(e) i 10 minutter.
Skyl og skær squash i meget tynde skiver på mandolinjern. Skær Soignon økologisk gederulle i passende skiver og skær de soltørrede tomater i halve.
Tag bunden(e) ud og fordel basilikumpestoen i et tyndt lag. Derefter tynde skiver squash, de soltørrede tomater og skiverne af gedeost.
Dryp med olivenolie og bag i yderligere 10 minutter.
Anret med lidt rucola og servér din pizza med broccolibund og gedeost varm!
Gedialt – Bon Appetit!
#elskergedeost #Soignon #gedeost
TIDSFORBRUG
Måltidstype: Forret, frokostret
Bagetid: 10 + 10 = 20 min.
Personer: 4
Tilberedning: 20 min.
Sværhedsgrad: Let
INGREDIENSER
Pizzabund
- 300 g broccoli (alternativt blomkål)
- 1 æg
- 30 g revet parmesanost
- 30 g revet Gruyère eller Emmentaler ost
- salt og peber
Fyld
- 180 g Soignon økologisk gedeost
- 4 spsk basilikumpesto
- ½ squash
- 6-8 soltørrede tomater (dræn dem godt, hvis de ligger i olie)
- extra jomfru olivenolie
- En lille håndfuld rucola
FREMGANGSMÅDE
Forvarm ovnen til 220 °C (varmluft).
Forbered først den vegetariske ’pizzabund´.
Et lille trick er at skære dit broccoli ud i stykker og riste det på en meget varm pande. På den måde trækker du vand ud, og opnår en sprødere ’pizzabund’. Pas på at det ikke bliver sort. Bliv ved komfuret.
Put broccoli i en food-processor og hak det meget fint. Alternativt kan du skære det på mandolinjern eller hakke det meget fint med en kniv.
Bland den finthakkede broccoli med æg, parmesanost, Gruyére (Emmentaler), salt og peber.
Lad ’dejen’ stå og trække i 10 min. Bred den derefter ud på en hel bageplade med bagepapir med fingrene. Hvis du vil have runde pizzaer, kan du fordele dejen på to plader.
Bag bunden(e) i 10 minutter.
Skyl og skær squash i meget tynde skiver på mandolinjern. Skær Soignon økologisk gederulle i passende skiver og skær de soltørrede tomater i halve.
Tag bunden(e) ud og fordel basilikumpestoen i et tyndt lag. Derefter tynde skiver squash, de soltørrede tomater og skiverne af gedeost.
Dryp med olivenolie og bag i yderligere 10 minutter.
Anret med lidt rucola og servér din pizza med broccolibund og gedeost varm!
Gedialt – Bon Appetit!
#elskergedeost #Soignon #gedeost
Den her er en af mine personlige favoritter