Tilbehør til ostebordet – med gedeost
TIDSFORBRUG
Måltidstype: Mellemret
Bagetid:
Personer: 6-8
Tilberedning: 15 min.
Sværhedsgrad: Let
INGREDIENSER
- Soignon økologisk gederulle (180 g)
- Soignon Sainte Maure Selection (200 g)
- Soignon friskost naturel (125 g)
- Soignon smøreost naturel (140 g)
- Soignon smøreost hvidløg/urter (140 g)
- 1 bakke røde druer
- 50 gram valnødder
- Akaciehonning
- Figenkompot (se opskrift)
- ½ rød peberfrugt
- Kalamata oliven
- Evt. syltede eller tørrede frugter eller soltørrede tomater
- Kiks og brød
FREMGANGSMÅDE
Anret de 3 Soignon gederuller på et fad/stort skærebræt i træ. Læg dem med lidt afstand pegende i forskellige retninger.
Sélection er kraftigst i smagen, den økologiske gederulle er medium og friskosten er frisk!
Åbn de to Soignon smøreoste og placér de to pyramider på fadet.
Tilbehør til ostebordet
Skyl de røde vindruer og den røde peber. Anret små klaser af vindruer rundt på fadet og fyld resten i en ekstra skål. Skær skiver af peberfrugten og anret dem på fadet.
Du må endelig ikke placere noget ovenpå ostene. Altid ved siden af, da ostene tager smag af tilbehøret.
Anret figenkompotten i en lille skål og stil den på fadet.
Hæld lidt oliven (Kalamata er redaktørens favorit) i en lille skål og stil også den på fadet.
Placér til sidst lidt hele valnødder.
Husk at oste har godt at komme ud af køleskabet 30-60 min. før de skal spises.
Stil gedeostefadet på bordet sammen med dit ekstra tilbehør til ostebordet (akaciehonning og de ekstra vindruer).
Hvis du har syltede frugter (pærer, æbler osv.), tørrede frugter (abrikos) eller soltørrede tomater er det også meget lækkert som tilbehør til ostebordet.
Server med forskellige typer kiks, knækbrød og brød.
‘Gedialt’ – Bon Appetit!
#elskergedeost #Soignon #gedeost
TIDSFORBRUG
Måltidstype: Mellemret
Bagetid:
Personer: 6-8
Tilberedning: 15 min.
Sværhedsgrad: Let
INGREDIENSER
- Soignon økologisk gederulle (180 g)
- Soignon Sainte Maure Selection (200 g)
- Soignon friskost naturel (125 g)
- Soignon smøreost naturel (140 g)
- Soignon smøreost hvidløg/urter (140 g)
- 1 bakke røde druer
- 50 gram valnødder
- Akaciehonning
- Figenkompot (se opskrift)
- ½ rød peberfrugt
- Kalamata oliven
- Evt. syltede eller tørrede frugter eller soltørrede tomater
- Kiks og brød
FREMGANGSMÅDE
Anret de 3 Soignon gederuller på et fad/stort skærebræt i træ. Læg dem med lidt afstand pegende i forskellige retninger.
Sélection er kraftigst i smagen, den økologiske gederulle er medium og friskosten er frisk!
Åbn de to Soignon smøreoste og placér de to pyramider på fadet.
Tilbehør til ostebordet
Skyl de røde vindruer og den røde peber. Anret små klaser af vindruer rundt på fadet og fyld resten i en ekstra skål. Skær skiver af peberfrugten og anret dem på fadet.
Du må endelig ikke placere noget ovenpå ostene. Altid ved siden af, da ostene tager smag af tilbehøret.
Anret figenkompotten i en lille skål og stil den på fadet.
Hæld lidt oliven (Kalamata er redaktørens favorit) i en lille skål og stil også den på fadet.
Placér til sidst lidt hele valnødder.
Husk at oste har godt at komme ud af køleskabet 30-60 min. før de skal spises.
Stil gedeostefadet på bordet sammen med dit ekstra tilbehør til ostebordet (akaciehonning og de ekstra vindruer).
Hvis du har syltede frugter (pærer, æbler osv.), tørrede frugter (abrikos) eller soltørrede tomater er det også meget lækkert som tilbehør til ostebordet.
Server med forskellige typer kiks, knækbrød og brød.
‘Gedialt’ – Bon Appetit!
#elskergedeost #Soignon #gedeost
Share this entry