NY ØKOLOGISK GEDEOST
PRÆSENTATION
- Soignon økologisk gederulle er lavet af økologisk gedemælk. Den er produceret i overensstemmelse med de økologiske metoder, med stor respekt for miljø og dyrevelfærd.
- Opskriften er meget simpel: Pasteuriseret økologisk gedemælk, osteløbe og et nip salt.
- I udseende minder den økologiske gedeost meget om den konventionelle modnede gederulle. Ligeledes med hvidskimmel og med samme lækre konsistens. Men prøv at smage forskellen.
- Den økologiske gederulle er modnet i minimum 9 dage, før den pakkes.
- Den økologiske gederulle har et ‘lavt laktoseindhold’ (< 1 g/100 g). Faktisk bliver den laktosefri ca. 20 dage efter pakning, da den fortsatte modning betyder at laktoseniveauet gradvist falder.
- Anvendelse: På brødet, som en snack, som tilbehør til ostebordet eller prøv at bage den økologiske gederulle. Enten alene eller anret den på en salat eller som en del af større retter, som eksempelvis pizza eller tærte.
VAREDEKLARATION
Ingredienser:
Pasteruriseret økologisk gedemælk, salt, osteløbe og koaguleringsmiddel.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1208 kJ/291 kcal |
Fedt | 23 g |
– heraf mættede fedtsyrer | 16,1 g |
Kulhydrat | 1 g |
– heraf sukker | 1 g |
Protein | 20 g |
Salt | 1,5 g |